Mijn verhaal

Als trainer & coach help ik ondernemers bij het bereiken van hun doelen door persoonlijk mentorschap.

Hoe ik begon

Starten vanuit ambacht

In 2000 begon ik een bedrijf in de detailhandel. Het liep goed en het aantal personeelsleden groeide explosief. Echter, ik was gestart als ondernemer met passie voor het ambacht. Door deze groei moest ik me met hele andere dingen bezig gaan houden dan het mooie vak zelf. Met vallen en opstaan heb ik mijzelf ontwikkeld tot ondernemer van meerdere vestigingen en werd mijn hoofdtaak het opleiden en aansturen van bedrijfsleiders.

De verandering

De passie voor het vak is nooit weggeweest,  maar langzamerhand ontstond er een nieuwe ambitie. Mijn leiderschapsvaardigheden hebben geholpen dit succesvol uit te voeren en zo ontstond een nieuwe passie: het begeleiden en coachen van bedrijfsleiders tot zelfstandige ondernemers. Daarom besloot ik in 2019 de winkels te verkopen aan de bedrijfsleiders en een nieuwe weg in te slaan.  

Eugenie 683- 600

Als je twijfelt, kies verandering.

Praktisch werken

Sinds 2019 train en coach ik ondernemers en bedrijfsleiders. Dit doe ik op een praktische wijze en altijd afgestemd op de doelen van het bedrijf. Maatwerk dus. Zodat dit direct en altijd resultaat oplevert. 

“Leadership is not about you. It is about investing in the growth of others” 

Mijn success is jouw success

Mijn motto is een leven lang leren en ontwikkelen. Ik doe dit zelf, en wil dit ook voor andere mogelijk maken. Ik woon in Rijswijk en geniet van de rijkdom die familie en vrienden brengt. Volgens mijn omgeving ben ik een bezige bij die altijd bezig is een ander te helpen. Gewoon met het hart. Ik kijk er naar uit met je samen te werken! 

Een nieuwe passie

TopTeamworkUitzendbureau-definitief
Logo Sup-r
victorenwijtman
ons buitenhuis - eugenie schomaker training en coaching

Vind me op Instagram

Voor je dagelijkse dosis 'on the job' #inspiratie